Talon huoneet

Nukketalossani on 9 huonetta kolmessa kerroksessa, ja seinät on tapetoitu ja osa maalattu. Lattiat on pääosin tehty kirppareilta haalituista bambutableteista, ainoastaan vinttiin laitoin lapsuudenkotini muovimattoa, kun sitä löytyi palanen. Niin ja WC:n lattia tulee ehkä marjapuuronvärisistä laatoista. Sitten joskus.

Tapetit (paitsi miniraita) löytyivät sattumalta eräästä rautakaupasta, kun kyselin tapettinäytekirjoja ja ystävällinen myyjä antoi minulle yhden joutilaan! Avasin sen vasta ulkona, ja hitsi, kirjassa oli täydelliset tapetit talooni: värit ja kuviot juuri mitä halusin! Useassa tapetissa on hentoa kimallusta, mikä ei ehkä näy kuvista.

Yläkerta on melko vaalea, ja keskelle taloa teen vielä rappuset, jotka ovat kuvitelmissani valkoiset. Lastenhuoneen ihana raitatapetti on kirpparilöytö eurolla. Katto falskaa, täytyy kiinnittää se kunhan ensin saan pari(kymmentä) muuta asiaa valmiiksi talossa.

Keskikerros on yleisilmeeltään muita kerroksia tummempi. Makuuhuone on tummin, ja siellä sekä työhuoneessa on jo verhotkin ikkunassa. Verhot olen ommellut tilkkuvarastoni sifongeista. Huoneissa on itsetehdyt lampunvarjostimet, ne esittelen myöhemmin.

Myös alakerrassa on lampunvarjostimet valmiina, ja keittiössä kukkaverhot. Saatan tehdä vielä uuden kristallikruunun, koska en ole varma pidänkö nykyisestä tarpeeksi. Vaikka täysin sopivia helmiä ei ollut, lamppu piti tehdä kun en malttanut odottaa… Vessaan laitan ehkä pitsiverhon ikkunaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s