Maalaustarvikkeita

Nukkekodin yläkerrassa on harrastushuone, jossa voi esimerkiksi piirustella ja taiteilla maaleilla. Maalausharrastus vaatii valoisan tilan lisäksi tietysti kunnon työvälineet. Tässä nyt tähän mennessä valmistuneet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puutikuista syntyi maalausteline, cocktailtikuista siveltimiä ja erilaisia värikyniä. Harjaksina siveltimissä on musta silkkikangas, josta nypin kudetta pois. Värikynät ovat mustassa astiassa, joka on ison liimapurkin suuttimen korkki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pikkuiset maalituubit puisessa laatikossa ovat tuikkukiposta askarreltuja, isommat pronssinväriset ovat hylsyjä. Pieni puuhelmi on sopiva korkki. Pikkupahvilevyistä voi tehdä minimaalauksia, jotka olen maalannut joskus kun työstin isompaa teosta ja maalia jäi vähän yli: tulipahan käytettyä hyödyksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reinhold toivoisi vielä ainakin lisää maalauspohjia, ja kuulemma kunnollinen työpöytä ja tuoli olisivat kovasti tarpeen. Katsotaan mitä voin tehdä asialle. Armi taas on sitä mieltä, että jokin maalauspaita olisi hyvä olla, öljväri kun lähtee aika huonosti pesussa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s