Lastenhuone ja leluja pienokaiselle

Vauva on saanut nimekseen Marie, ja yläkerran lastenhuoneeseenkin on pikkuhiljaa kerääntynyt leluja ja huonekaluja. Reinholdin maalauksia on laitettu seinille ja Armi on tuonut alakerrasta yhden tuolin pinnasängyn viereen.

lastenhuoneLastenhuoneen katossa on tutin kilpikonnakuvioisesta kannasta tehty plafondi, mutta siihen on tulossa oikea sähkövalo, joten siinä kohtaa plafondi vaihtunee johonkin muuhun. Pikkusohva on sahattu vanerista ja maalattu, tyynyt on ommeltu käsin silkkikankaasta. Nallukat on neulahuovutettu.

nallet ja sohva

Pikkuhyllykkö on täyttynyt leluista: helmitaulu, hakka ja vedettävä puuhevonen ovat Marien lempileluja. Puuhevosen harja ja häntä on villalankaa, ja pyörät puuhelmiä. Vedettävän lelulaatikon pyörät ovat verensokerimittausneulan (tms.) suojakorkkeja, koukku on taivutettu korupiikistä. Piikkejä on käytetty myös helmitaulussa, ja helmillä voikin oikeasti laskea! Luonnonvalkoinen kori on virkattu ohuesta langasta. Lisäksi on vielä tikuista ja helmistä tehdyt helistimet, jotka on koristeltu kynsilakalla.

leluja

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s